Home » Apple

Aplicatii iPhone si iPod touch: ”Felicitare personalizata”

30 December 2010 No Comment

Cu ajutorul aplicatiei “Felicitare personalizata” posesorii de iPhone si iPod touch isi pot personaliza fotografiile, transformandu-le in felicitari pe care sa le trimita celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Dupa selectarea fotografiei ce urmeaza a fi modificata, utilizatorul poate opta pentru adaugarea unui cadru predefinit, precum si pentru transformarea persoanei din fotografie intr-un Mos Craciun, suprapunand pe imagine unul sau mai multe elemente specifice costumului de Mos si redimensionandu-le dupa preferinta.

Odata selectate cadrul si elementele dorite, utilizatorul are posibilitatea de a redacta si un mesaj ce va fi inclus in felicitare. Dupa redactarea mesajului, felicitarea va putea fi trimisa prin e-mail, salvata in telefon, sau chiar postata pe contul personal de Facebook.

“Pentru a continua traditia inceputa in 2009 prin Calendarul Crestin Ortodox, aplicatia Felicitare personalizata este cadoul nostru de Craciun oferit tuturor utilizatorilor romani de iPhone, si in special clientilor sai, in semn de multumire pentru ca ne-au fost alaturi in ultimii 2 ani“, a declarat Vasile Alaiba, managing partner al Mobile Touch.

Aplicatia este disponibila in Apple AppStore incepand din 23 decembrie 2010, la categoria Entertainment, si este gratuita.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.