Home » Apple

COSMOTE aduce iPhone 4 în România pe 17 decembrie

11 December 2010 No Comment

Cosmote„Suntem bucuroşi să le oferim clienţilor noştri iPhone 4 cu caracteristicile şi aplicaţiile sale uimitoare, care au revoluţionat experienţa de utilizare a telefonului mobil” a spus Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România. „Începând cu 17 decembrie, clienţii noştri vor avea posibilitatea să beneficieze de cele mai atractive planuri tarifare COSMOTE pentru iPhone.”

iPhone 4 se remarcă prin FaceTime, care transformă visul de a efectua apeluri video în realitate, prin uimitorul display Retină de la Apple şi cea mai mare rezoluţie de afişare posibilă vreodată la un telefon, care fac textul, imaginile foto şi video incredibil de clare. iPhone 4 are şi o cameră de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe şi oferă cu până la 40% mai mult timp pentru convorbiri* – toate într-un design nou şi frumos din sticlă şi oţel, în cel mai subţire smartphone din lume. iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revoluţionarul App Store oferă acces la peste 300 000 de aplicaţii, inclusiv la noua aplicaţie iMovie creată special pentru iPhone 4.

Sursa: Cosmote

Va mai recomandam


Etichete: ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.