Home » Apple

Planurile Apple pentru un iPhone fara SIM au esuat

3 December 2010 One Comment

Planurile Apple pentru un iPhone GSM fara SIM, care ar fi blocat utilizatorii si mai mult in “lumea” Apple si ar fi diminuat si mai mult rolul operatorului par sa fi esuat specaculos.

AppleMai mult,Apple a fost forţat să renunţe si la planurile pentru aşa-numitele telefoane cu “Soft SIM”. Potrivit lui analistului Robin Bienenstock de la European Sanford Bernstein operatorii s-au răzbunat prin reducerea subvenţiilor pentru iPhone 4 între 40 euro si 150 euro în cea mai mare dintre piete.

Ironic si involuntar masura Apple sa controleze operatorii i-a determinat pe acestia la politici de preturi mai rationale atat pentru telefon cat si tarifele de comunicare.De asemenea la multi operatori telefonul a fost scos de pe prima pagina a siteurilor companiilor respective a mai spus Bienenstock.

Bienenstock se aşteaptă ca operatorii vor accentua raceala fata de viitorul iPhone 5 anul viitor şi să caute să promoveze si alte platforme de telefon diferite cum ar fi de exemplu Windows 7 Phone.

Sursa: wmpoweruser

Va mai recomandam


Etichete: , ,

One Comment »

  • Planurile Apple pentru un iPhone fara SIM au esuat | IT&C Blog said:

    [...] Mai mult, Apple a fost fortat sa renunte si la planurile pentru aşa-numitele telefoane cu “Soft SIM”. Potrivit analistului Robin Bienenstock, de la European Sanford Bernstein, operatorii s-au răzbunat prin reducerea subvenţiilor pentru iPhone 4 intre 40 euro si 150 euro in cea mai mare dintre piete. (sursa: mobilebox.ro) [...]

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.