Home » Apple

Skype pentru iPhone updatat pentru apel video 3G

30 December 2010 No Comment

Skype a lansat astăzi o nouă versiune a aplicatiei sale pentru iPhone, care permite utilizatorilor de iPhone pentru a efectua apeluri video pe 3G cat şi prin reţelele WiFi.

Cea mai recentă versiune de Skype este compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4 si  iPod touch 4th cu IOS 4.0 sau alte versiuni superioare. iPod touch din generaţia a 3-a şi iPad-urile pot doar primi apeluri video din cauza lipsei camerei video.

iPhone Skype vor putea comunica video cu alti utilizatori Skype pentru Windows (versiunea 4.2 sau mai mult) cat si utilizatorii de Skype pentru Mac (versiunea 2.8 sau mai mult ). De asemenea apelurile video vor functina intre utilizatorii iPhone si cei utilizatorii Skype pentru Linux si ASUS Videophone.

Având în vedere că FaceTime funcţionează momentan numai prin WiFi, aceasta este un mare plus pentru Skpe. Aplicatia este gratuita si este disponibila pe iTunes App Store.

Va mai recomandam


Etichete: , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.