Home » Companii

HTC a dat in judecata Apple

17 May 2010 No Comment

Compania HTC a dat in judecata Apple, reclamand ca dispozitivele iPad, iPhone si iPod, realizate de Apple, incalca 5 brevete detinute de HTC, scrie presa internationala.

Totodata, HTC vrea ca Apple sa opreasca comercializarea acestor trei produse, completand in acest sens o plangere la Comisia Internationala pentru Comert (International Trade Commission).

„Suntem creatorii primului telefon Windows Mobile PocketPC şi primii care am lansat un telefon Android. Considerăm că industria ar trebui să fie condusă de o concurenţă sănătoasă. Am făcut acest pas împotriva Apple pentru a ne proteja proprietatea intelectuală, partenerii industriali şi, cel mai important, clienţii care folosesc telefoane HTC”, a afirmat Jason Mackenzie, vicepreşedinte HTC pentru America de Nord.

“Actionam impotriva Apple pentru a ne apara proprietatea intelectuala si partenerii din industrie si cel mai important, pe clientii care folosesc telefoanele HTC”, a mai spus McKenzie.

De amintit ca in martie 2010 Apple a dat in judecata compania HTC, acuzand-o ca a incalcat 20 de brevete. Aceste brevete se refera in mare parte la interfata iPhone, hardware si designul de baza.

Va mai recomandam


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.