Home » Cosmote

COSMOTE România lansează o nouă promoţie pentru abonaţii săi

11 December 2010 No Comment

CosmoteAstfel, începând cu 10 decembrie 2010, clienţii care vor semna un contract nou sau îşi vor reînnoi abonamentul pentru o perioadă de 24 de luni, vor beneficia de 2 luni gratuite (prima şi a doua lună de facturare), pentru toate abonamentele „Perfect pentru Tine” cu o valoare lunară de 7 euro/lună (fără tva) sau mai mare. Promoţia este valabilă pentru toate contractele semnate până pe 15 ianuarie 2011.

Mai mult decât atât, la activarea oricărui abonament COSMOTE „Perfect pentru Tine” de 24 de luni, împreună cu extraopţiunea „‘web’n’walk pentru Tine” şi cu achiziţionarea unui telefon Nokia 5228, clienţii vor beneficia, în plus pe lângă promoţia „Perfect pentru Tine”, de două luni gratuite pentru extraopţiunea „‘web’n’walk pentru Tine” (a doua şi a 13-a lună de la activare). Promoţia este disponibilă între 10 decembrie 2010 şi 15 ianuarie 2011, cu posibilitatea de extindere.

Portofoliul “Perfect pentru Tine” constă într-un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe lună (fără TVA), ce cuprinde 50 de minute naţionale şi internaţionale, respectiv 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea.

La acest plan standard, utilizatorii pot adăuga extraopţiuni care includ minute naţionale şi internaţionale suplimentare, minute şi SMS-uri suplimentare în reţea şi/sau extraopţiunea “web’n’walk pentru Tine”, care este disponibilă la numai 2,01 euro/lună (fără TVA) şi permite acces nelimitat la internet. În funcţie de valoarea totală a abonamentului astfel configurat, abonaţii beneficiază şi de anumite oferte la achiziţionarea de telefoane mobile.

COSMOTE România îşi menţine de asemenea oferta imbatabilă pentru clienţii care aleg să îşi porteze numerele de telefon în reţeaua sa. Clienţii care decid să se aboneze pentru o perioadă de doi ani vor primi în primul an de abonament bonusuri constând în minute naţionale şi internaţionale, precum şi minute şi SMS-uri în reţea. Bonusurile cuprind între 30 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales.

Sursa: Cosmote

Va mai recomandam


Etichete: , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.