Home » Google

Google activează 300000 telefoane cu Android pe zi

10 December 2010 No Comment

Peste 300.000 de smartphone-uri pe care rulează Android sunt activate zilnic, a spus astazi intr-o declaratie Andy Rubin, seful Google Android.

Se pare ca Android nu este doar fenomenal, ci incredibil de fenomenal în rata de creştere“, a mai spus Andy Rubin. “Dumnezeu ştie cât de mult timp că va continua.” a incheiat el.

google

google

Vanzarile au crescut sustinut inca de la inceputul anului de la 60.000 de unitati pe zi în februarie, 160 de mii în luna iunie şi 200.000 în luna august. Sistemul de operare de la Google pentru telefoane mobile, Android,  este instalat pe mai mult de  50 telefoane de la diferiţi producători. Vanzarile telefoanelor cu Android le-au depasit pe cele ale BlackBerry si iPhone în al treilea trimestru, conform firmei de cercetare NPD. Cotele de piata in al treilea trimestru fiind de 44% din piaţa smartphone pentru Android urmat de iPhone cu 23% şi dispozitivele BlackBerry cu 22%.

Se pare ca exista insa si anumite minusuri. La inceputul acestei luni, un studiu din industrie a raportat faptul că telefoanele Android folosesc serviciile de date mai mult decât alte smartphone-uri, ameninţând să incarce foarte mult reteaua de date a operatorilor.

Sursa: mobiledia

Va mai recomandam


Etichete: , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.