Home » Featured, Headline, Microsoft

Windows Phone: 3.000 dezvoltatori si de 15.000 de aplicatii

27 November 2010 No Comment

Ca orice sistem de operare recent apărut, numărul de aplicaţii disponibile pentru el este un mare minus. Insa interesul cumpărătorilor şi mai ales cea a dezvoltatorilor pentru noul Windows Phone a fost subestimat. In acest moment există deja 3000 de aplicati si 15.000 de dezvoltatorii de software care programeaza pentru acest sistem de operare.

Windows Phone 7Exista un zvon conform caruia Microsoft ar fi oferit bani pentru ca dezvoltatori să creeze aplicaţii pentru Windows 7 Phone si sumele nu au fost deloc mici.

Un dezvoltator ar fi primit 100.000 de dolari pentru a crea un joc nou pentru Windows Phone. Desigur, nu toate cele 3.000 de aplicatii au fost dezvoltate astfel, dar banii pot fi motivat mulţi dezvoltatori.

Cele 3000 de aplicatii soft sunt un bun punct de pornire, astfel încât cei care cumpara un telefon Windows 7 Telefon nu se poate plânge că nu au ce sa instaleze pe el. Dezvoltatorii mai au încă mult de lucru pentru a ajunge la sute de mii de aplicaţii disponibile pe alte sisteme de operare cum sunt in aceasta clipa pentru iPhone, Android sau Symbian.

Va mai recomandam


Etichete: , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.