Home » HTC

HTC 7 Mozart

2 December 2010 One Comment

HTC introduce un nou telefon cu Windows 7 Phone: HTC 7 Mozart. Noul HTC 7 Mozart include o varietate de tehnologii de ultimă oră şi o serie de aplicaţii unice HTC care pot sa fie accesate prin noul HTC Hub. Preţul estimat de vanzare fara contract pt HTC 7 Mozart este de 450 euro.

Carcasa este facuta dintr-o singura bucata de aluminiu anonizat (aluminiul anonizat in codintii corecte poate sa fie la fel de rezisten si dur ca un diamant). HTC 7 Mozart se simte foarte bine în mână si designul “dintr-o singura bucata” duce HTC-ul la un alt nivel. Subtire, solid si rezistent suna la fel de bine precum arata si vine integrat cu sunetul de inalta calitate, SRS WOW HD. Integrarea HTC 7 Mozart cu PC-ul se face prin intermediul softwarelui Microsoft Zune Integration si in acest fel va puteti transfera muzica de pe calculator pe telefon si s-o luati cu voi oriunde mergeti.

Vine cu un procesor de 1 Ghz, un ecran cu o diagonala de 3.7 inch avand o rezolutie de 480 x 800 WVGA, vine cu un spatiu de stocare integrat de 8 GB.
Conectiviutatea este HSDPA (7.2mbps), HSUPA (2mbps), 3G, WiFi, Bluetooth si USB. Camera foto este de 8 megapixeli cu autofocus si blitz cu Xenon.Stie sa filmeze HD la 720p.

Sursa: HTC

Va mai recomandam


Etichete: ,

One Comment »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.