Home » Jocuri

Jocul Mafia Wars in curand pe Android

10 December 2010 No Comment

Producatorul de jocuri online, Zynga, a anuntat că va lansa o versiune pentru Android a popularului sau joc Mafia Wars în luna decembrie, conform spuselor lui David Ko, Senior VP la Zynga.

ZyngaMafia Wars alaturi de FarmVille, sunt 2 jocuri online cunoscute mai ales prin intermediul platformei de socializare FaceBook, avand peste 45 de milioane de jucatori zilnic cu o durata de timp medie per jucator de o ora. Insa celor de la Zynga nu li se pare de ajuns 45 de milioane de utilizatori si ataca tot mai mult si utilizatorii mobili. Prima data a fost scoase aplicatii pentru iPhone si intre timp au aparut si unele zvonuri despre aplicatii pentru Windows Phone 7.

David Ko a incercat sa fie tras de limba despre o posibila investitie Google in Zynga de 100-200 milioane dolari si daca se vor orienta spre a face mai multe aplicatii pentru Android si noul sistem de operare Chrome OS insa acesta a raspuns fara a furniza nicio informatie: “Suntem o companie deschisa oricarei colaborari” a spus el adaugand  “stati pe aproape” ca vor mai urma multe noutati.

Sursa: moconews via: phonearena

Va mai recomandam


Etichete: , , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.