Home » Microsoft

Microsoft a oferit 15 miliarde de dolari pentru Facebook – Zuckerberg a refuzat

11 December 2010 No Comment

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a respins ofertele lui Steve Ballmer de a cumpara reteaua sociala pentru 15 miliarde dolari in 2007.

În schimb, Microsoft a investit 240 milioane dolari pentru o participatie din Facebook şi acum cele două companii vor lucra împreună într-un parteneriat pentru imbunatatirea functiei de cautare a retelei socializare.

In cartea “The Facebook Effect” este descris si faptul ca la un moment dat Ballmer l-a intrebat pe Zuckerberg de ce nu ar putea cumpara pentru 15 miliarde dolari, Zuckerberg raspunzand ca nu o va vinde, dacă nu va continua să aibă controlul său.

In aceeasi carte Ballmer a luat acest răspuns ca un fel de provocare. El incearca sa puna la cale un plan destinat să achiziţioneze Facebook în etape, pe o perioadă de timp mai indelungata pentru a-l determina pe Zuckerberg sa-i raspunda la cererile lui. Zuckerberg a respins toate propunerilor.

Sursa: telegraph

Va mai recomandam


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.