Home » Nokia

Nokia lansează Ovi Suite 3.0 beta

27 November 2010 No Comment

Nokia lansează noua versiune a Ovi Suite. Chiar daca este încă în versiune beta, vine cu o mulţime de noutati care sunt interesante.

Noul Ovi Suite 3.0 se instalează şi porneste mai repede. Nokia a invatat toate acestea in urma demersurilor si cererilor venite de la utilizatorii acestui program.

Ovi Suite 3.0 stie sa i să facă recomandări pentru aplicaţii compatibile cu telefonul dumneavoastră. Dacă vă place ceva, un singur click te va duce pe Ovi Store, unde puteţi găsi mai multe informaţii despre acea aplicatie sau o puteţi descărca.

OVITot Ovi Suite ştie să va facă recomandări muzicale bazate pe melodiile care le-aţi auzit deja. Sectiunea de muzica de pe Ovi Suite a fost îmbunătăţita. Are si un instrument simplu pentru sincronizarea dintre computer şi telefon. In acest fel puteţi gestiona întreaga colecţie de muzică, puteti sa va faceti playlisturi cat si sa căutaţi si cumpara muzica noua de pe Ovi.

Va mai recomandam


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.