Home » Orange

Orange lanseaza propria tableta în România

17 December 2010 No Comment

„Suntem bucuroşi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima ţară din grupul Orange care lansează acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta şi pe clienţii care îşi doresc o tabletă accesibilă.” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Orange a lansat ieri prima tabletă PC sub marcă proprie cu Android, care are un ecran tactil de 7 inchi. Tableta Orange este disponibilă cu servicii de internet mobil la preţuri incepand de la 99 de euro.

Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi & oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1.

Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD.

Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar.

Este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

Tableta este şi un bun instrument de business. Aceasta permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.