Home » Software

Facebook adauga mai multe functii pe versiunea mobile

10 December 2010 No Comment

Facebook a anunţat ca de astăzi interfata mobila a retelei sociale va avea mult mai multe functii prezente si versiunea clasica.

Facebook pe Mobil

Facebook pe Mobil

In acest fel veti avea posibilitatea pe noua versiunea mobila a Facebook pentru a ajusta setările, a raspunde la cereri, a seta noi măsuri de confidenţialitate, precum şi modificări ale contului sau de profil. Noua intefata mobila o sa fie lansata in urmatoarele saptamani.

Faţă de setarile de confidenţialitate prezente curent pe telefonul mobil, veti putea vedea o imagine detaliată a informaţiilor pe care le-aţi partajat, cu diverse aplicaţii, site-urile web şi va veti putea regla setările dvs. de pe telefon.

O listă completă a tuturor aplicaţiilor pe care le utilizaţi, împreună cu data cand au accesat ultima informaţiile dvs., este chiar acum disponibila în secţiunea Aplicaţii, Jocuri şi site-uri la setarile dvs de confidenţialitate.

Sursa: Facebok Via:phonescoop

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.