Home » Archive

Articole in categoria Stiri

Stiri »

[19 Jul 2010 | No Comment | ]

De acum, oricine doreste sa isi protejeze comunicarea prin SMS are o modalitate simpla si economica la indemana.
In ultimii ani, discutiile despre interceptarea comunicatiilor au fost subiect de presa si punct de interes pentru politicieni, jurnalisti si oameni de afaceri. Interceptarea se realizeaza relativ usor si solutiile ca schimbarea SIM-ului si folosirea unui alt numar de telefon sunt lipsite de eficienta. Aceasta pentru ca aparatele de interceptare GSM nu folosesc numarul de telefon, ci codul IMEI ca modalitate de identificare, un cod unic pentru fiecare telefon.

Stiri, Telefoane Mobile »

[22 Jun 2010 | No Comment | ]

Kaspersky Lab lanseaza programul Secure-Mobile-Championship-2010, prin care ofera protectie gratuita smartphone-urilor suporterilor de la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, pe toata durata turneului. Singurul lucru pe care aceStia l au de facut este sa acceseze www.kaspersky.com Si sa foloseasca licenta special creata pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 cu ocazia acestui eveniment.

Stiri »

[9 Jun 2010 | No Comment | ]
TEB 2010 – Technology & Educational Bucharest Expo

EXPO 24 Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, va invita la TEB Expo editia 6 ( Technology & Educational Bucharest Expo )
In acest an, editia 6 se va desfasura in perioada 7-9 octombrie 2010, la Sala Polivalenta Bucuresti.
TEB Expo este conceputa ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni:

Stiri »

[2 Jun 2010 | No Comment | ]

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) supune consultarii publice proiectul de decizie privind procedura de acordare a primelor doua licente de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru de televiziune, in cadrul primei etape de tranzitie de la televiziunea analogica la televiziunea digitala terestra.
Potrivit Deciziei ANCOM, licentele de utilizare a frecventelor in banda de 470 – 862MHz in vederea operarii celor doua multiplexe nationale de televiziune digitala terestra DVB-T pe teritoriul Romaniei se acorda prin proceduri de selectie comparative distincte. Persoanele interesate pot depune …

Stiri »

[18 May 2010 | No Comment | ]

Egiptul, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite au lansat astazi primele domenii active de Internet care nu folosesc caractere latine, acesta fiind o zi istorica pentru web, potrivit lui Rod Beckstrom, presedintele ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).
Domeniile de Internet lansate de Egipt, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite sunt disponibile de azi, insa acestea ar putea sa nu functioneze perfect. „Mai sunt cateva detalii de pus la punct, niste formalitati”, a spus Rod Beckstrom.